Rólunk - HWD Recycling Kft. - Mi pénzt csinálunk Önnek a hulladékból - Al-CU hűtő felvásárlás - Elektronikai hulladék felvásárlás - Komplex hulladékkezelés

Rólunk

A HWD Recycling Kft. azzal a céllal alakult, hogy a lakosságtól és közületektől egyaránt begyűjtse, és a környezetvédelmi normáknak és követelményeknek megfelelően feldolgozza a rossz, vagy használt elektronikai termékeket.

A technikai fejlődés hatására minden cégnél elkövetkezik az az idő, hogy a régi, vagy működésképtelen elektronikai berendezéseket le kell cserélni. Ebben szeretnénk az Önök partnerei lenni.

Ügyfeleink között éppúgy megtalálhatóak a mikrovállalkozások és magánszemélyek, mint az önkormányzatok vagy iskolák, hiszen mindenkinek van egy jó ajánlatunk.

Fő profilunk a berendezések, klímák és ipari hűtőgépek szakszerű bontása és feldolgozása, azonban partnereink maximális kiszolgálása érdekében szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük. Jelenleg az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére:

Telephelyünket úgy alakítottuk ki, hogy nagyobb teherautókat is fogadni tudjunk. Raktárainkban külső hatásoktól mentesen tároljuk a hulladékot, a későbbi feldolgozásig.

Engedélyeink birtokában jogosultak vagyunk a megfelelő dokumentumok kiállítására, mellyel partnereink igazolhatják, hogy teljes körűen és körültekintően jártak el a termékek leselejtezése és megsemmisítése során.

Munkatársaink és partnereink tapasztalata garancia rá, hogy Ön csak jól járhat, ha cégünkre bízza használt elektromos eszközeit, épülete vagy gyártósora bontását.

Bízom benne, hogy hamarosan az Önök cégét is partnereink között üdvözölhetem.

Takács Zoltán
ügyvezetõ igazgató

© 2014 HWD Recycling Kft. - Minden jog fenntartva