Tájékoztató a GINOP-5.3.2-16 számú pályázatról

 

A szerződött támogatás összege: 13 907 880 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása:

A HWD Recycling Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás, amely hűtőberendezések felvásárlásával és bontásával foglalkozik. Rossz klímaberendezéseket, kereskedelmi és ipari hűtőgépek felvásárlását végezzük, a gépi feldolgozásnak köszönhetően AL-CU hőcserélőket, ipari hulladékokat is feldolgozunk, komplett gyártósorok bontását és elszállítását is vállaljuk. A Kft. 2007-től folyamatosan fejlődik. 2008-ban a hulladékmennyiség jelentősen megnövekedett, így nagyobb alkalmazotti létszám felvétele vált szükségessé.

Jelen projekt keretében a munkakör átszervezéshez, a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez a következő munkajogi, pénzügyi, szervezetfejlesztési és humán erőforrás-fejlesztési lépéseket tervezzük: munkaügyi tanácsadás igénybevétele; műhelymunkák, vezetői és dolgozói csoportok részvételével; belső vállalati képzés a rugalmas foglalkoztatás bevezetése által érintett vállalati folyamatok változásáról, a várható módosításokról. Az átalakításban a mentor irányítása alatt 5 munkakör, összesen 11 fő vesz részt. Vállalatunk beléptető rendszer, szerver és notebookok beszerzését tervezi.

A munkaszervezési kultúrára ható rugalmas foglakoztatási átalakítással a munkavállalók számára könnyebbé válik a magánéleti problémák megoldása. A munkafolyamatok szervezettségének növelésével a hatékonyabb vállalati működés mellett a munkavállalás állapotával nehezen összeegyeztetni tudó munkavállalók körében, az egyedi igényeik jobb kielégítését is eredményezi.További eredmények, a dolgozói elégedettség növelése, a motiváció és lojalitás erősítése, új munkakultúrák meghonosodása, a vezetői gondolkodásmód és attitűd fejlődése, a munka-magánélet egyensúly erősödése.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.06.11.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00271