Hűtőberendezések bontása - HWD Recycling Kft. - Mi pénzt csinálunk Önnek a hulladékból - Al-CU hűtő felvásárlás - Elektronikai hulladék felvásárlás - Komplex hulladékkezelés

Hűtőberendezések bontása


Cégünk a megalakulása óta dolgoz fel háztartási és kereskedelmi hûtõberendezéseket illetve klímaberendezéseket. Társaságunk vállalja a hûtõberendezések szakszerû szétszerelését és újrahasznosítását. Partnereink biztosak lehetnek benne, hogy az általuk valaha jelentõs összegért megvásárolt hûtõberendezések többé nem kerülhetnek felhasználásra.

Beszállítói partnereink között a kommunális hulladékbegyûjtõ cégektõl kezdve Magyarország vezetõ FMCG vállalatai is megtalálhatóak.

A hûtõberendezéseket 2 kategóriába soroljuk, és árainkat is ez alapján alakítjuk ki.

Háztartási hûtõberendezések:
A leggyakrabban elõforduló hûtõberendezés kategória. Ide sorolunk minde háztartásban elõforduló hûtõberendezést, illetve a kereskedelemben megtalálható fagyasztószekrényeket is.

Kereskedelmi hûtõberendezések:
Fõként a kereskedelmben megtalálható italhûtõket jelenti, de szintén ide tartoznak a csemege-, és egyéb hûtõpultok, illetve a vendéglátásban megtalálható pre- és postmix berendezések, sörcsapok.

Szintén ebbe a kategóriába soroljuk, a háztartások és irodák hûtésére szolgáló kisteljesítményû ablak - és split klímaberendezéseket.

Akciók
AL-CU hűtő felvásárlás E-havi akciónk AL-CU hőcserélők felvásárlása min. 740 Ft / kg*-os áron. A hulladékfelvásárlók, hűtőgép - és klímaszerelők részére szóló egyedi ajánlatunkért érdeklődjön...
Hírek
Tájékoztató a GINOP-5.3.2-16 számú pályázatról A kedvezményezett neve: HWD Recycling Hulladékkezelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A projekt címe: Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a HWD...
Szolgáltatások
  • Hűtő- és klímaberendezések felvásárlása és feldolgozása
  • Egyéb elektronikai hulladékok feldolgozása
  • Komplex hulladékkezelési szolgáltatás
Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!
Kérjük írja meg miben állhatunk rendelkezésére és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
 

© 2014 HWD Recycling Kft. - Minden jog fenntartva