Hírek - HWD Recycling Kft. - Mi pénzt csinálunk Önnek a hulladékból - Al-CU hűtő felvásárlás - Elektronikai hulladék felvásárlás - Komplex hulladékkezelés

Tájékoztató a GINOP-5.3.2-16 számú pályázatról

infoblokk kedv final CMYK ESZA

A kedvezményezett neve: HWD Recycling Hulladékkezelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A projekt címe: Rugalmas foglalkoztatás bevezetése a HWD Recycling Kft.-nél

 

Tisztelt Partnereink!

2018. január 2-vel a Fő u. 214. alatti telephelyünket bezárjuk és 2018. január 8-tól megnyitjuk új, modernebb telephelyünket Seregélyesen, a Dinnyési út 2. szám alatt.

A költözés az új telephelyünkre folyamatosan zajlik, várhatóan 2018. március 1-ig fejeződik be végleg.

A költözés a szerződött ügyfeleinket nem érinti, de a lakossági és egyéb partnereink hulladékátvételében fennakadások lehetnek, ezért kérjük, hogy beszállítás előtt mindenképpen érdeklődjenek elérhetőségeinken a 06-70-311-8-111-es telefonszámon, a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen vagy itt a facebook-on.

Köszönjük a megértést.

Elköltöztünk. Új Címünk: 8111 Seregélyes, Dinnyési út 2.

A Trade magazin júliusi számában az FMCG piacot érintő hulladékkezeléssel foglalkoztak, amellyel kapcsolatban megkérdezték stratégiai igazgatónkat is. Hogy mit mondott elolvashatja az a alábbi linken, illetve a Trade magazin nyomtott és online verziójában is.

Lassú Zöldülés - Trade magazin 2016.07.

Trade magazin online

Figyelembe véve az egyre nagyobb számban mobiltelefonról és tabletről böngésző partnerünk igényét, a mai napon mobilbarát weboldalt helyeztünk üzembe. A fejlesztés során, a fejlesztést végző cég a lehető legnagyobb gondossággal igyekezett eljári az adataok áttelepítése során, ugyanakkor a legteljesebb tesztelés ellenére is lehetnek hibák.


Amennyiben Ön nem tud belépni korábbi regisztrációjával, vagy egyéb hibát tapasztal, kérjük ossza meg velünk az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, vagy üzenetben.

Reméljük oldalunk továbbra is friss információkkal szolgálhat Önnek.

Alkategóriák

© 2014 HWD Recycling Kft. - Minden jog fenntartva