Hűtőberendezések bontása - HWD Recycling Kft. - Mi pénzt csinálunk Önnek a hulladékból - Al-CU hűtő felvásárlás - Elektronikai hulladék felvásárlás - Komplex hulladékkezelés

Hűtőberendezések bontása


Cégünk a megalakulása óta dolgoz fel háztartási és kereskedelmi hûtõberendezéseket illetve klímaberendezéseket. Társaságunk vállalja a hûtõberendezések szakszerû szétszerelését és újrahasznosítását. Partnereink biztosak lehetnek benne, hogy az általuk valaha jelentõs összegért megvásárolt hûtõberendezések többé nem kerülhetnek felhasználásra.

Beszállítói partnereink között a kommunális hulladékbegyûjtõ cégektõl kezdve Magyarország vezetõ FMCG vállalatai is megtalálhatóak.

A hûtõberendezéseket 2 kategóriába soroljuk, és árainkat is ez alapján alakítjuk ki.

Háztartási hûtõberendezések:
A leggyakrabban elõforduló hûtõberendezés kategória. Ide sorolunk minde háztartásban elõforduló hûtõberendezést, illetve a kereskedelemben megtalálható fagyasztószekrényeket is.

Kereskedelmi hûtõberendezések:
Fõként a kereskedelmben megtalálható italhûtõket jelenti, de szintén ide tartoznak a csemege-, és egyéb hûtõpultok, illetve a vendéglátásban megtalálható pre- és postmix berendezések, sörcsapok.

Szintén ebbe a kategóriába soroljuk, a háztartások és irodák hûtésére szolgáló kisteljesítményû ablak - és split klímaberendezéseket.

Akciók
Akkumulátor felvásárlás lakossági ügyfeleknek 140 Ft / kg
Hírek
A HWD Recycling Kft. egy 100%-ban magyar tulajdonú, dinamikusan fejlődő hulladékfeldolgozó vállalkozás Seregélyesen. Folyamatosan bővülő megrendeléseink magas színvonalon történő kiszolgálása...
Szolgáltatások
  • Hűtő- és klímaberendezések felvásárlása és feldolgozása
  • Egyéb elektronikai hulladékok feldolgozása
  • Komplex hulladékkezelési szolgáltatás
Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk!
Kérjük írja meg miben állhatunk rendelkezésére és kollégáink a lehető legrövidebb időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.
 

© 2014 HWD Recycling Kft. - Minden jog fenntartva